Diane en Monique zijn enthousiast, professioneel en hebben zo ieder hun eigen manier van coachen

Diane de Vries en Monique Derks hebben ca. 35 medewerkers van Vilente gecoacht, op het gebied van samenwerking en communicatie. Tijdens een algemene bijeenkomst duidelijk dat de teams hier behoefte aan hadden.

Voorafgaand aan de training zijn we een aantal keer in gesprek gegaan om hier invulling aan te geven. Zij hebben zich goed voorbereid. Groot voordeel was dat zij beide al bekend waren binnen Vilente.

Door zich goed in te lezen en voorafgaand aan de twee dagen de medewerkers uit te vragen d.m.v. een vragenlijst (per email) was er een goede basis gelegd.

De twee dagen zelf heb ik als prettig ervaren. Diane en Monique zijn enthousiast, professioneel en hebben zo ieder hun eigen manier van coachen. Wat het bijzonder maakt is dat ze goed op elkaar zijn ingespeeld. Ook bezitten ze beide (op gepaste momenten) over een gezonde dosis humor. Ook het contact voor- en na de twee dagen heb ik als prettig ervaren.

De medewerkers hebben de twee dagen ook als prettig ervaren, zij voelde zich gehoord en geven aan voldoende handvatten te hebben om zich als individu en team verder (door) te ontwikkelen. Ook geven de medewerkers aan dat ze zich veilig voelden bij zowel Diane. Monique als in de groep. Zowel Diane als Monique individueel en als duo raad ik zeker aan.