Referenties

Het absoluut positieve aan dit traject is dat ik nu gewaardeerd word voor wat ik kan. Verder is de meerwaarde dat ik nieuwe mensen heb ontmoet en ook daar van leer. De anderen nemen ervaringen mee uit een ander werkveld. Dit vind ik mooi omdat je dan een andere kijk krijgt op je eigen werkzaamheden.

Kandidaat Michel
groepstraject

Diane en Monique zijn enthousiast, professioneel en hebben zo ieder hun eigen manier van coachen

Diane de Vries en Monique Derks hebben ca. 35 medewerkers van Vilente gecoacht, op het gebied van samenwerking en communicatie. Tijdens een algemene bijeenkomst duidelijk dat de teams hier behoefte aan hadden.

Voorafgaand aan de training zijn we een aantal keer in gesprek gegaan om hier invulling aan te geven. Zij hebben zich goed voorbereid. Groot voordeel was dat zij beide al bekend waren binnen Vilente.

Door zich goed in te lezen en voorafgaand aan de twee dagen de medewerkers uit te vragen d.m.v. een vragenlijst (per email) was er een goede basis gelegd.

De twee dagen zelf heb ik als prettig ervaren. Diane en Monique zijn enthousiast, professioneel en hebben zo ieder hun eigen manier van coachen. Wat het bijzonder maakt is dat ze goed op elkaar zijn ingespeeld. Ook bezitten ze beide (op gepaste momenten) over een gezonde dosis humor. Ook het contact voor- en na de twee dagen heb ik als prettig ervaren.

De medewerkers hebben de twee dagen ook als prettig ervaren, zij voelde zich gehoord en geven aan voldoende handvatten te hebben om zich als individu en team verder (door) te ontwikkelen. Ook geven de medewerkers aan dat ze zich veilig voelden bij zowel Diane. Monique als in de groep. Zowel Diane als Monique individueel en als duo raad ik zeker aan.

Patrick Osterop
Vilente
Leidinggevende teamcoach

Al mijn ervaringen zie ik nu en deze worden erkend door mijn werkgever

Al mijn ervaringen, zowel vanuit mijn werksituatie als vanuit mijn privésituatie zie ik nu en deze worden erkend door mijn werkgever. Ik ben nu in een andere functie binnen de organisatie werkzaam, waarbij ik meer verantwoordelijkheden heb gekregen en meer de lijnen uit kan zetten. Waardoor ik mezelf ook verder kan ontwikkelen, uitgedaagd word en in aanraking kom met andere facetten van de organisatie en de structuren.

Kandidate Marjolein
individueel traject

Diane played a crucial role as a trainer

PiCompany SA is a specialist in the field of Human Resource management. Our focus of HRM is about talent development. Within one of the projects; RPL advisors which is about making visible all kinds of learning of individuals, Diane played a crucial role as a trainer. She trained the individuals(assessors) to become an effective RPL advisor by translating the theoretical RPL framework to a practical way of executing. Diane did a great job and we certainly would make use of her expertise in the coming years, should we have similar assignments.

Henna Seedorf
PiCompany South Africa
HR Business Partner

She was a pleasure working with because of her enthusiasm and personal style.

I experienced Diane as a very knowledgeable person regarding Recognition of Prior Learning. She brings in her practical experience in a kind of modest but determined way. She was a pleasure working with because of her enthusiasm and personal style. She is willing to learn and takes her work seriously. I would like to recommend Diane to anyone looking for a determined, enthusiastic and personal professional.

Sybe Rebel
PiCompany South Africa
Executive Director

Het volgen van dit traject is een goede stimulans geweest, het maakt dat ik me meer gewaardeerd voel, zowel op de werkvloer als privé. Voordat ik aan dit traject begon, had ik niet verwacht dat het me zoveel voldoening zou geven. Ik had de ‘hoop’ een diploma te behalen al begraven, omdat ik het niet zag zitten minstens 3 jaar naar school te moeten. Ik voel me zeker voldaan, maar anderzijds ook meer gedreven, zelfverzekerd en gestimuleerd om verder te leren. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ik ben zo gemotiveerd, dat ik me heb aangemeld voor een opleiding op HBO niveau.
Zowel de communicatie als de verwachtingen vanuit jou waren vanaf dag 1 helder; top! Verder heb ik je vertrouwen en flexibiliteit als coach én assessor erg gewaardeerd en nog steeds.

Kandidate Karlijn
individueel traject

Een betrouwbaar en prettig samenwerkingspartner!

Diane de Vries is al vanaf de beginjaren betrokken bij Bureau STERK, in het begin vooral als begeleider en assessor op het gebied van EVC, later ook als taalassessor. Diane is een zeer deskundig assessor die het begrip kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Diane is altijd aanwezig op intervisiebijeenkomsten en heeft daar een positief kritische insteek, altijd constructief en gericht op verbetering waar mogelijk. Voor startende assessoren is ze vaak een vraagbaak. Zij is innovatief, dit blijkt onder meer uit haar betrokkenheid bij het ECVET-project waarbij ook naar andere vormen van valideren van ervaring wordt gekeken. Als zzp’er is Diane ook vaak het visitekaartje voor Bureau STERK, Diane is representatief en plezierig in het menselijke contact. Een betrouwbaar en prettig samenwerkingspartner!

Rob Egberts
Bureau Sterk
Directeur

Ik ben zeer aangenaam verrast na het lezen van het gehele certificaat.

Ik ben zeer aangenaam verrast na het lezen van het gehele certificaat. Waarom dan verrast? Nou omdat ik nu lees, voel, zie en ervaar dat mijn portfolio, met daarin al mijn ervaringen, met veel tijdinvestering, precisie en deskundigheid is beoordeeld en bekeken. Dat doet mij deugd. Los van de prachtige percentages en erkenningen heeft het ermee te maken dat mijn ziel en zaligheid/ mijn boeklevenswerk is gezien door jou als Assessor en als mens. Het geheel klopt vanuit mij naar jou als beoordelaar en visa versa. Het beschrevene in het certificaat is mijn complete verhaal, in mijn context, in mijn huidige LEVEN. Daarom grote dank voor jou.

Kandidaat Rob
individueel EVC-traject

Waar Diane is, is energie!

Waar Diane is, is energie! En dat werkt ontzettend prettig. Diane en ik hebben veel met elkaar samen gewerkt op het gebied van competentieontwikkeling. Diane valt op vanwege haar enorme accurate verslaglegging wat ook nog eens lekker leesbaar is. Snel schakelen is nog iets wat kenmerkend is voor Diane. Op het ene moment denkt ze mee over het beleid, op het andere moment vertaalt ze dat lekker praktisch naar haar werk. Of dat nou trainen is, het afnemen van assessments of het schrijven van rapporten. Als je met Diane werkt krijg je ALTIJD resultaat!

Nina Burger-Greydanus
ISBW
programmamanager