Over Diane

Hallo! Heel prettig kennis te maken. Ik ben Diane de Vries.

Ik help jou om jezelf bij kop en kont te pakken, om (weer) de regie te nemen over je eigen leven en loopbaan. Ik help je je kwaliteiten te (her)ontdekken, deze in te zetten en volop te werken aan je ontwikkeling. Zowel in je werk als in je privé-leven. In een ver verleden werkte ik als politicoloog, op het gebied van mensenrechten. Prachtig werk. Ieder mens heeft namelijk het recht om te leren, toekomstdromen te hebben en om zich te kunnen ontwikkelen. In wat voor land of omgeving dan ook. En daar droeg ik mijn steentje aan bij.

Nog steeds. Na jaren werken in Afrika, realiseerde ik mij dat er ook hier werk aan de winkel is. Terug in Nederland heb ik gewerkt in de arbeidsbemiddeling, in re-integratie, mensen geholpen aan de baan die bij hen past.

Inmiddels ben ik alweer een aantal jaren trainer en coach. In mijn Kop en Kont trainingen leer ik je om inzicht te krijgen in je eigen kwaliteiten en om (weer) de regie te pakken over je eigen leven en loopbaan. Het hele leven is uiteindelijk een leerschool , waarin je ervaringen opdoet en kwaliteiten  ontwikkelt, of dit nu op school is, tijdens je werk of in je vrije tijd. Ik leer je hoe je jouw ervaringen en kwaliteiten kunt inzetten om je dromen te kunnen realiseren.

Mijn trainingen zijn geschikt voor individuen en voor groepen.

Meer weten over mijn kwalificaties?

Van origine dus politicoloog, specialisatie Mensenrechten. Later opgeleid tot professional trainer, daarnaast Leven Lang Leren trainer (gebaseerd op de Zwitserse CH-Q-methode) en gecertificeerd Zacht Werken coach.  Ik ben aangesloten bij het NOLOC, de vereniging voor erkende loopbaanprofessionals.

Daarnaast ben ik gecertificeerd EVC begeleider en assessor. EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. In die hoedanigheid help ik mensen om hun kennis en kunde te leren herkennen en deze te laten erkennen, middels een door de overheid erkend Ervaringscertificaat. Ook maak ik deel uit van het Nederlandse team van ECVET experts. ECVET is een Europees systeem van certificeerbare eenheden, waarbij mensen hun ervaringen vanuit school-, werk- of privéomgeving, hun leeropbrengsten, in certificaten kunnen laten verzilveren.

DdVMensenWerk. Diane de Vries.

Trainer en coach op het gebied van Leven Lang Leren, competentie-ontwikkeling en Zacht Werken. Tevens ben ik actief op het gebied van EVC (Erkennen van Verworven Competenties) en ECVET (European Credit System for Vocational Education and Training).

Je kunt contact met mij opnemen via:

T 06 816 96 665
diane@ddvmensenwerk.nl
W www.ddvmensenwerk.nl

Bezoekadres:
Tempeltuinlaan 1
3452 SL Vleuten

Volg DDV Mensenwerk

LinkedIn en Twitter
Je kunt mij volgen op Twitter of mijn werkervaringen en aanbevelingen bekijken op LinkedIn.

Twitter_iconlinkedin-icon

Meer over Diane

Tevens ben ik columniste van Eigen Leidsche Rijn. Mijn columns zijn te lezen op www.eigenlrmagazine.nl Hierin schrijf ik over mijn rimpelloze bestaan in Leidsche Rijn, of over hoe het net even anders loopt.

Op de verwerking van alle persoonsgegevens is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing, evenals de geheimhoudingsplicht van artikel 74 wet Suwi. DdVMensenWerk is aangemeld bij het CBP.