Kop en Kont training

Pak jezelf bij kop en kont en neem weer de regie over je eigen leven en loopbaan.

NU is het de tijd om je dromen te realiseren. Geen excuses meer. Gun jezelf dat cadeau, je verdient het. En leer hoe je veel meer uit je leven kunt halen, grote stappen kunt zetten. Niet door harder, maar juist door zachter te werken.

Herken jij dit?

Je werkt al wat jaren en je voelt dat het tijd is voor iets nieuws. Een andere functie, een nieuwe werkgever, misschien wel een uitdaging naast je werk? JE BENT ER KLAAR VOOR! Maar je blokkeert volledig, bent niet in beweging te krijgen. Zoveel ballen hoog houden en dan ook nog energie steken in  de zoektocht naar iets nieuws. Je hebt het al zo druk. En als je nu eens wist waarnaar je op zoek bent? Je hebt zoveel vragen waarop je het antwoord niet weet:

  • Je voelt dat het tijd is voor een volgende stap in je loopbaan. Je hebt mooie ervaringen opgedaan, veel geleerd. Maar welke stap kun je zetten?
  • Je wilt het over een andere boeg gooien, je ervaringen eens ergens anders inzetten. Maar in welke richting moet je het zoeken?
  • Stilstand is achteruitgang hoor je overal. Dus je voelt de druk om je te blijven ontwikkelen.  Maar waarin dan? En met welk doel?
  • Je hebt het gevoel dat je kwaliteiten en ervaringen niet optimaal worden benut. Maar je hebt deze zelf niet eens helder voor ogen. Hoe maak je die dan zichtbaar aan een ander?
  • Je hebt geen officieel papiertje dat jouw kwaliteiten aantoont, terwijl je zoveel prachtige ervaringen hebt opgedaan. Dit zorgt voor een deuk in je zelfvertrouwen. Links en rechts schieten de opgeleide jonge mensen je voorbij. Wat ben jij nou helemaal waard?

Of dit?

  • Je had zoveel dromen en barstte van de ambities. Als het ooit de tijd is om deze te realiseren is het wel NU! Maar destijds had je ook nog niet zoveel verplichtingen. Hoe ga je dat nu doen, je dromen realiseren en ondertussen alle andere ballen hooghouden? Zonder je over de kop te  werken?
  • Je leven lijkt wel een verkeersopstopping, het is continu spitsuur. Je bent aan het pappen en nathouden, lijkt achter alle feiten aan te lopen, zorgt voor iedereen, behalve voor jezelf. Je wilt graag weer de regie pakken over je leven en loopbaan, de tijd kunnen nemen om na te denken over wat belangrijk is voor JOU en bewuste keuzes maken.

Maar HOE pak je dat aan?

Neem contact met me op. Bel of mail! Ik help je verder.

Gun jezelf dat cadeautje. Je verdient het. Nu is het de tijd. Bel me op of mail me en leg je vragen voor. Blijf niet langer tobben en apathisch rondlopen met vragen waarop je zelf het antwoord niet vindt. Bespreek met mij hoe mijn Kop en Kont training jou verder helpt en hoe je Zacht Werken kunt inzetten in je leven en loopbaan. We ontdekken samen hoe je meer uit je leven kunt halen en grote stappen kunt zetten. En dat niet door harder, maar juist door zachter te werken.

Inschrijven nieuwsbrief

Durf jij jezelf bij kop en kont te pakken en weer baas te worden over je eigen ontwikkeling? En wil jij, zonder stress of harder te werken, veel meer uit je leven kunnen halen? Dan ben je echt toe aan mijn nieuwsbrief!
  • Je ontvangt regelmatig gratis tips en informatie over Zacht Werken en een Leven Lang Leren in je mailbox. Hiervoor kun je je op ieder moment weer eenvoudig afmelden. Lees meer informatie over persoonlijke informatie in de Privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.